Vilokan Group, stolta över Di Gasell 2023-utmärkelsen

På Vilokan Group är vi stolta över att ha blivit tilldelade den prestigefyllda Di Gasell 2023-utmärkelsen. Detta erkännande bekräftar vårt engagemang för tillväxt och ekonomisk stabilitet, samtidigt som vi arbetar långsiktigt med att driva industrin mot en mer cirkulär och hållbar riktning.

För att kvalificera sig som en Di Gasell måste företaget uppfylla stränga kriterier för ekonomisk prestation, inklusive imponerande tillväxt i omsättning, bibehållen lönsamhet och en sund finansiell balans. Denna utmärkelse är således ett bevis på Vilokansstabilitet och förmåga att leverera innovativa lösningar.

Vilokan Group utvecklar tekniklösningar som tar vara på resurser och minskar avfallsmängderna. Vårt långsiktiga mål är att driva industrin mot en mer cirkulär och hållbar framtid, särskilt för industrisektorer som genererar flöden av flytande avfall i sin verksamhet. Vår teknik omvandlar dessa flöden till inkomstkällor, källor till förbättrad driftskontroll eller nya råvaror. Där andra ser avfall ser vi värde. Genom att utnyttja teknik och innovationer främjar vi en ansvarsfull hantering av våra naturresurser, allt i linje med vår vision ”En ren framtid”.

”Vi är stolta över Di Gasell 2023-utmärkelsen och vårt arbete och ser fram emot att fortsätta att utveckla innovativa och hållbara tekniklösningar för att möta framtidens behov och driva hållbarhet inom industrin”, säger Johan Brandberg, VD för Vilokan Group.