Lediga tjänster


Tekniks projketledare, till Vilokan Recycling Tech i Lund

Är du en lyhörd, ordningsam och kundorienterad person som uppskattar ett omväxlande arbete? Har du dessutom en teknisk bakgrund inom processindustrin och gillar att snabbt åtgärda problem och säkerställa att projekten håller god kvalitet? Då kan rollen hos Vilokan Recycling Tech vara något för dig!

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Vilokan Recycling Tech med Level Recruitment.
Vänligen sök tjänsten här. Vid frågor vänligen kontakta Senior rekryteringskonsult Christian Smith 08-120 504 10 eller Kamilla Envall på 08-120 50 432.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

VD till EPCON Evaporation Technology AS, Trondheim Norge

Har du bakgrund som ledare inom industriell verksamhet med nationella och internationella kunder? Då kan du bli EPCON Evaporation Technology AS nya VD!
Läs mer om tjänsten här.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spontanansökan

Vi värdesätter mångfalden av erfarenheter och idéer i vår ständiga strävan efter framsteg. Vi vill gärna jobba med dig som har branscherfarenhet och är ekonom eller ingenjör. Vi tror att en balans mellan individens utveckling och företagets framgång skapar den bästa grogrunden för gemensam tillväxt. Är du intresserad av att arbeta med oss? Tveka inte att skicka in din ansökan, även om det för tillfället inte finns några lediga tjänster. Vi välkomnar både veteraner med gedigen branscherfarenhet och nya ansikten med fräscha idéer.

Vi är övertygade om att mångfalden i vår arbetsstyrka är en nyckel till framgång. Kontakta oss på info@vilokan.com och låt oss tillsammans skapa en arbetsmiljö där vi tillsammans driver innovation och utvecklingen framåt. Vi ser fram emot att höra från dig och få veta mer om ditt bidrag till vårt team. Kontakta oss info@vilokan.com