Stadig ökning för Arom-dekor Kemi AB under 2017

Kemiföretaget Arom-dekor Kemi AB som har sin tillverkning och huvudkontor i Lockryd strax utan för Borås utvecklas och växer stadigt.

”Under 2017 har vi sett en ökning på mellan 20 – 25 % på våra största produkter varav några är AdBlue®och AdProLine®Spolarvätska, vilket vi är mycket stolta över. Detta är självklart en del av vår strategi som innebär att vi satsar på att ta fler marknadsandelar men också ett resultat av det målmedvetna miljöarbetet vi bedriver. I slutet på 2016 blev AdProLine® Spolarvätska godkänd med Bra Miljöval som är Naturskyddsföreningens egen märkning och produkter som bär denna visar vilka produkter som är minst skadliga för miljön. Jag tror att det är en del av de som nu visat sig nu under 2017, då våra kunder också blir mer och mer miljömedvetna och väljer miljöalternativ om det går utan att göra avkall på kvalitén”.Säger Christian Lundell, VD och delägare.

”En annan del som vi jobbar aktivt med är vår hemsida och beställningsfunktionerna på denna, vi vill göra det så enkelt som möjligt för kunden i alla steg. Det som ligger närmast i ”pipen” just nu är lanseringen (vilket beräknas bli i början på februari) av en mediabank, där kunderna kan hämta högupplösta produktbilder mm”, fortsätter Christian.