Arom-dekor Academy en succé!

När vi på Arom-dekor Kemi drog igång Arom-dekor Academy hösten 2020 var det delvis en effekt av pandemin, vi ville inte tappa kontakten med våra kunder som vi normalt besöker och utbildar regelbundet. Med  facit i hand blev det en fullträff så detta kommer vi fortsätta med under 2021. 

”Vi körde under hösten 2020 Arom-dekor Academy och hade drygt 250 st deltagare totalt, något vi är mycket nöjda och stolta över. Syftet med detta är ju att vi vill dela med oss av den kunskap vi har och detta är ett bevis att många vill veta mer, vilket vi tycker är oerhört roligt.”, säger Madeleine Olsen, Market Communication Manager på Arom-dekor Kemi.

”I år har vi dels fördjupat en av utbildningarna – Fordonsrengöring, enkla steg för bästa resultat. Utöver den har det tillkommit en helt ny utbildning som handlar om AdBlue® och heter – AdBlue® – allt du behöver veta!. AdBlue® är alltid ett hett samtalsämne i branschen och vi vill nu ta tillfället i akt att reda alla dessa frågor och även bjuda på mer och djupare kunskaper om AdBlue®. Den tredje utbildningen vi kommer köra är den uppskattade utbildningen om Glykoler – Glykol – bra, bättre, bäst, den kommer vara kvar i oförändrad form. När vi kommer hålla utbildningarna under våren finns på vår hemsida och är vid sex olika tillfällen under våren.

”En riktlinje vi hade när vi startade Arom-dekor Academy var att ett event inkl frågestund skulle ta max 1 timma i anspråk och det kvarstår. På det sättet tror vi att fler känner sig ha tiden att delta”, avslutar Madeleine med ett skratt.