Lediga tjänster och nya talanger


Vi efterfrågar ständigt både erfarenhet och nya fräscha idéer. Här finns plats för såväl veteraner som den som just påbörjat sin karriär. För oss är den enskilda individens utveckling lika viktig som företagets eftersom vi tror att vi då utvecklas bäst tillsammans.

Vill du arbeta i hos oss är du välkommen att söka. Om det inte finns några lediga jobb kan du fortfarande skicka oss en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av nya människor och kunskaper. Kontakta oss info@vilokan.com

Vi vill ha dig som vår Servicetekniker, vill du ha oss?

Om du tycker om att jobba med ett gäng engagerade och serviceinriktade människor, vill vi gärna att du ska jobba hos oss. Om du är utåtriktad och har lätt att få kontakt med människor kommer du passa som fisken i vattnet för du kommer nämligen bli ett av våra ansikten utåt. Just därför lägger vi stor vikt vid din person och dina lösningsorienterade serviceegenskaper.

Vi söker nu en servicetekniker till vår serviceorganisation med utgångspunkt i region Skåne/södra Sverige. Som bas önskar vi att du har någon ny eller tidigare typ av yrkesteknisk utbildning inom områden som verkstad/mekanik/underhåll/elektronik m.m. Du kommer att arbeta i vår rikstäckande serviceorganisation med arbetsuppgifter som inkluderar mekanik, pneumatik, el och automation i samverkan.

Arbetet är väldigt fritt, omväxlande och består av service, felsökning, problemlösning samt förebyggande underhåll och projekt för ständiga förbättringar av våra produkter som finns hos våra kunder. Ditt dagliga arbetet innebär i huvudsak att vara ute på kundbesök inom södra regionen och på vårt lokalkontor i Skåne (Lund). Att ha tät kontakt med kunder samt support av dina övriga kollegor i vår erfarna serviceorganisation för Norden. Se hela beskrivningen av vad vi söker.