Lediga tjänster och nya talanger


20220125
Är du automationstekniker och vår nya kollega?

Vi växer ständigt och nu söker vi åter en ny kollega och automationstekniker till vår serviceorganisation. Tycker du om att jobba med engagerade och serviceinriktade människor, vill vi gärna att du ska jobba hos oss.

Som bas önskar vi att du har någon ny eller tidigare typ av yrkesteknisk utbildning och gärna erfarenhet av Simatic Step7, WinnCC och TIA och el-
kompetens inom områden som verkstad/mekanik/underhåll/elektronik/vvs eller liknande. Kylteknisk kompetens är meriterande och har du personligt certifikat är detta ett stort plus.

– Tjänsten innebär resande med utgångspunkt i regionen Skåne/Lund.

Läs/ladda ner hela ansökan här och är detta något för dig, kontakta oss på info@vilokan.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Spontanansökan

Vi efterfrågar ständigt både erfarenhet och nya fräscha idéer. Här finns plats för såväl veteraner som den som just påbörjat sin karriär. För oss är den enskilda individens utveckling lika viktig som företagets eftersom vi tror att vi då utvecklas bäst tillsammans.

Vill du arbeta i hos oss är du välkommen att söka. Om det inte finns några lediga jobb kan du fortfarande skicka oss en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av nya människor och kunskaper. Kontakta oss info@vilokan.com